Over ons

IMG 1724

Rent Bunte is een verhuur bedrijf dat opgericht is om klanten, voornamelijk particulieren, te helpen met het technische aspect van hun feest. Wij zorgen ervoor dat u van te voren precies weet wat u besteld, hoeveel dit gaat kosten en dat op de dag zelf alles opgebouwd en werkend afgeleverd word. Wij kunnen elke ruimte er sfeervol uit laten zien, de muziek goed laten klinken, het feest gezellig maken en iedereen een goede herrinnering geven aan het feest.

 

Wij zijn gespecialiseerd in licht, geluid, beeld en DJ. Onze apparatuur is van uitstekende kwaliteit. Licht brengt sfeer, gezelligheid en indruk op uw feest/evenement. Goed geluid zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van de muziek en brengt een goede sfeer op uw feest.

Onze Djs hebben allen meerdere jaren ervaring in creren van een perfecte sfeer op diverse feesten. De Djs zijn allen freelancer die op uw uitnodiging een top feest neer zetten.

 

Inmiddels bestaat Rent Bunte vijf jaar en mogen wij elk jaar meer en meer klanten voorzien van licht en geluid op hun evenement. 

 

Rent Bunte is nu een licht en geluid verhuur bedrijf dat zich richt op het verzorgen van licht, geluid en DJ op feesten en presentaties in Utrecht en omstreken. Hierbij richten wij ons op hoge kwaliteit, gemak en vriendelijkheid voor de klant. We zijn het totaal plaatje voor uw feest.