licht-en-geluid

Small

Lichtverhuur utrechtLichtverhuur utrechtGeluidsverhuur UtrechtGeluidsverhuur UtrechtGeluidsverhuur Utrecht
Geschikt voor +/- 80 personen. Bij dit pakket zitten 8 lampen en een goede geluid set inbegrepen met twee speakers en een subwoofer, waarmee dit een compleet licht en geluid pakket is voor de kleinere portomonee. Al het licht reageert automatisch op de muziek. De kosten bedragen 155,00 en het pakket is uiteraard ook weer uit te breiden met diverse lichteffecten of een DJ.
 

Medium

Lichtverhuur utrechtLichtverhuur utrechtLichtverhuur UtrechtGeluidsverhuur UtrechtGeluidsverhuur Utrecht
Geschikt voor +/- 150 personen. Bij dit pakket zitten 8 lampen en een uitgebreide geluid set met twee speakers en twee subwoofers om een gezellige dansvloer te creren voor een geweldige prijs. Al het licht reageert automatisch op de muziek. De kosten bedragen 195,00 en het pakket is uiteraard ook weer uit te breiden met diverse lichteffecten of een DJ.

     

Large

Lichtverhuur utrechtLichtverhuur utrechtLichtverhuur UtrechtLichtverhuur UtrechtGeluidsverhuur Utrecht
Geschikt voor +/- 150 personen. Bij dit pakket zitten 8 lampen, 4 scanners en een stevige geluid set met twee speakers en twee subwoofers die u doen wanen in een heuse discotheek met een geweldige lichtshow. Al het licht reageert automatisch op de muziek. De kosten bedragen slechts 245,00 en het pakket is uiteraard uit te breiden met diverse lichteffecten of een DJ.
 

Uitbreiding

Licht effecten utrechtFeestverhuurFeestverhuurFeestverhuurFeestverhuur

 

Voor meer informatie en specifieke vragen over bovenstaand aanbod van verschillende belichting en pakketten kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met u wordt een pakket naar keuze samengesteld compleet naar eigen wens. Voor het succes van uw avond komen wij de gehuurde spullen altijd bezorgen, opbouwen, afbreken en ophalen. Hierbij geven wij ook de instructies voor het gebruik van de apparatuur. Hiervoor rekenen wij 60,00.