Presentaties

Kleine Presentatie Set (+/-30 man)

Geschikt voor een presentatie met +/- 30 personen. Bij dit pakket zitten 1 46" scherm op statief, microfoons en een goede geluid set, met twee speakers, waarmee dit een complete presentatie set is. Het lcd scherm is zeer helder, zodat deze ook in ruimte met veel licht gebruikt kan worden, eventueel ook buiten. De sprekers kunnen worden met behulp van de speakers versterkt wroden, evenals het geluid wat over het scherm gaat.

 

De kosten bedragen 580,00 wij komen dan de set brengen, opbouwen en weer halen.

 

Grote Presentatie Set (+/- 60 man)

Geschikt voor een presentatie met  +/- 60 personen. Bij dit pakket zitten 2 46" schermen op statief, microfoons en een goede geluid set met vier speakers. De schermen zijn zeer helder, zodat deze ook in ruimte met veel licht gebruikt kunnen worden, eventueel ook buiten. De sprekers kunnen worden met behulp van de speakers versterkt wroden, evenals het geluid wat over het scherm gaat. 

 

De kosten bedragen 850,00 wij komen dan de set brengen, opbouwen en weer halen.

 

Neem contact met ons op, of reserveer hem direct!

 

 

Voor meer informatie en specifieke vragen over bovenstaand aanbod van verschillende belichting en pakketten kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met u wordt een pakket naar keuze samengesteld compleet naar eigen wens. Voor het succes van uw evenementkomen wij de gehuurde spullen altijd bezorgen, opbouwen, afbreken en ophalen. Hierbij geven wij ook de instructies voor het gebruik van de apparatuur.