Fout
  • [sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Licht en geluid uitbreidingen

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Houten DJ Meubel

{gallery width=142 height=100 count=2}meubel{/gallery}

Een DJ moet achter een goed meubel staan, anders is het geen totaal plaatje. Daarom hebben wij ons eigen meubel ontwikkeld. Gemaakt van 100 jaar oude eiken wagon delen hebben wij een Houten DJ Meubel. Samen met zijn eigen verlichting heeft u net even wat anders dan een zwart of wit DJ Meubel. Voor 100,kunt u het meubel bij ons huren en voor 45,- extra komen wij hem bezorgen. Reserveer hem direct!

Verlichting voor binnen

{gallery width=142 height=100 count=2}binnen{/gallery}

Voor het belichten van bijvoorbeeld wanden en objecten in de locatie zelf kan led verlichting worden gebruikt. Tevens kan ook deze verlichting buiten worden ingezet bij verlichting van kleinere objecten als bijvoorbeeld een tent. Ook deze verlichting kan elke gewenste kleur aannemen waarmee u weer elke gewenste sfeer creert. Led lampen zijn bij ons te huur vanaf een prijs van slechts 10,00 per lamp.

Verlichting voor buiten

{gallery width=142 height=100 count=2}buiten{/gallery}

Bij avondpartijen is het uitlichten van gebouwen net dat beetje extra sfeer voor uw locatie. Buitenverlichting is te verkrijgen in alle gewenste kleuren, afhankelijk van uw eigen voorkeur of op afstemming van het uit te verlichten object. Buitenverlichting is bij ons te huur vanaf een prijs van slechts 30,00 per lamp.

Prik kabels

{gallery width=142 height=100 count=2}prikkabel{/gallery}

Met een Prik kabel veranderd u alles in 1 keer in een gezellige sfeer. Met de gekleurde lampen ziet het er altijd vrolijk uit. Onze 20 meter lange prikkabels zijn voorzien van de led lampen en kunnen gemakkelijk buiten gebruikt worden. Prikkabels zijn bij ons te huur vanaf een prijs van slechts 25,00 per 20 meter.

 

Bewegende lampen

{gallery width=142 height=100 count=2}bewegen{/gallery}

Voor het extra disco effect op uw feest bieden wij bewegende lampen aan. Deze lampen hebben verschillende gobos, kleuren en bewegingen. Bewegende lampen zijn bij ons verhuur voor 25,00 per lamp of voor 85,00 per 4.

 

Diverse effecten

{gallery width=142 height=100 count=2}effect{/gallery}

Wij hebben diverse effecten in ons assortiment op uw feest extra speciaal te maken. Hierbij moet u denken aan rookmachines, stroboscopen, mushrooms en blacklight. Neem contact met ons op voor het actuele aanbod.