Fout
  • [sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Leuke opdrachten

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Bruiloft in de dom

{gallery width=95 height=67 count=3}lortye{/gallery}

Voor een klant van ons hebben wij het licht, geluid en de DJ verzorgd in de Michaëlskapel van de Domtoren van Utrecht. Het was even zwaar op de trap te belkimmen maar nadat alles boven was zag het er mooi uit!

 

Ruilen met Robison

{gallery width=95 height=67 count=3}robison{/gallery}

Voor de ruilmanifestatie “Ruilen met Robison” verzorgde Rent à Bunte het licht op het knuffel eiland. Met behulp van led verlichting creëerde wij een gezellig en kleurig beeld in de jaarbeurs. Op deze beurs werd een verzameling van verzamelingen uitgestald. Voorbeelden hiervan zijn een knuffeleiland, een eiland van plasticzakken en de langste inkoopkast van de wereld. Ook konden mensen hun oude spullen ruilen tegen andere spullen.

 

 

Pepperminds

{gallery width=95 height=67 count=3}pepperminds{/gallery}

In opdracht van Anne de Roos hebben wij het licht verzorgd op het jaarlijkse personeelsfeest van Pepperminds. In een grote tuin in lopik is er een tent van 15 bij 15 opgezet waarin er gedurende de avond uitleg werd gegeten over het drinken en combineren van wijn. Via een verhoogd kruis werd het eten door de cateraars en oestermeisjes verzorgd. Na de wijn en het eten was er een vullend programma van een cabaretier. Rent à Bunte verzorgde het licht in de gehele tent en schuur waarin het eten werd bereid.

 

 

Itip 

{gallery width=95 height=67 count=3}itip{/gallery}

In opdracht van Itip deed Rent à Bunte de complete technische productie van het feest op de Itipdag. In de grote zaal van leer hotel het klooster was er na een leuke dag vol workshop een groot eindfeest. Circa 300 mensen waren aanwezig op deze dag. De techniek werd verzorgd door Rent à Bunte en DJ Han zorgde voor de juiste plaatjes.

 

 

Koshare tail 

{gallery width=95 height=67 count=3}koshare{/gallery}

Na een 20 km lange toch komen de lopers aan op de locatie. Op deze locatie heeft Rent à Bunte al het licht en geluid verzorgt om voor de 200 deelnemers een geweldig feest neer te zetten. Er werd gebruik gemaakt van het Large pakket voor de feest zaal en geluid set 1 werd gebruikt in de kleine zaal.

 

 

Cocktail party 

{gallery width=95 height=67 count=3}cocktail{/gallery}

Om de renovatie van de wc’s op fort blauwkapel te financieren is er een cocktail party georganiseerd. Wij verzorgenden hier al het licht en geluid. Door gebruik te maken van pakket medium in de danszaal en diverse licht effecten te gebruiken in de andere zalen hebben wij een ontspannen sfeer weten te creëren.