Fout
  • [sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

{gallery width=250 height=167}dj han.jpg{/gallery}

DJ

Bij Rent Bunte is het ook mogelijk om uw DJ of complete Drive-In show te huren voor uw Bruiloft of Feest. Binnen ons bedrijf hebben wij diverse DJs welke elk gespecialiseerd zijn in hun eigen genre, wanneer u contact met ons opneemt zoeken wij samen met u naar de DJ die het best bij uw feest of bruiloft past. DJs zijn bij ons beschikbaar vanaf 340,00. Daarvoor draait de DJ 4 uur op uw feest. Extra uren tegen meerprijs. Voor een bedrag van 595,00 heeft u een complete drive-in show inclusief, transport, bouw en breek, DJ en natuurlijk licht en geluid.

 

DJ's die veel met ons samenwerken zijn onder andere: Han Bosman, DJ Wouter en DJ Edo. Han, Wouter en Edo zijn allen te boeken via ons.

 

Drag Queen DJ

Bij ons is het ook mogelijk om een Drag Queen DJ in te huren.  Vanaf 600,- komt ze op uw feest draaien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

{gallery width=150 height=105 count=4}drag{/gallery}

DJ computer

Rent Bunte heeft een DJ computer in het assortiment. Deze computer speelt automatisch uw favoriete nummers af. Deze computer is netjes ingebouwd in een flight case. U kunt uw eigen Play list samenstellen waaruit de computer zijn nummers kiest. Tevens heeft u beschikking tot een uitgebreide verzameling nummers welke met de computer worden meegeleverd. Ook uw Ipod kunt u aansluiten op de DJ computer. De DJ computer is bij ons te huur voor 100.00.

 

{gallery width=200 height=300}dj2.jpg{/gallery}

Voor meer informatie en specifieke vragen over bovenstaand aanbod van verschillende belichting en pakketten kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met u stellen wij dan het perfecte licht en geluid pakket voor u samen. Voor het succes van uw avond komen wij de gehuurde spullen altijd bezorgen, opbouwen, afbreken en ophalen. Hierbij geven wij ook de instructies voor het gebruik van de apparatuur. Hiervoor rekenen wij 60,00.