Fotokist | Foto's maken en direct afdrukken

foto4

De fotokist is een uniek middel om jullie gasten een leuk aandenken mee te geven. Laat je gasten zich helemaal uitleven tijdens jullie feest of evenement en maak gebruik van de verkleedkist of de babbelballon om de foto nog leuker te maken! Deze is bij ons te huur voor €395,00 inclusief 300 afdrukken, transport en thuisbezorgde usb stick met de foto'sReserveer hem direct!

HOE WERKT HET?

Vooraf mail je een tekst en eventueel een foto van jullie zelf die op de foto als kader wordt gebruikt. Je kunt op 1 foto op ansichtkaartformaat maken, maar ook meerdere foto’s op een strookje is mogelijk. Gasten kunnen makkelijk zelf  de foto maken. Wanneer de foto gemaakt wordt zie je hoe deze er uit komt te zien en kan je ervoor kiezen om hem af te drukken of opnieuw te maken. Je hebt dus gegarandeerd een mooie foto! De foto is binnen 8 seconden geprint en kan direct worden meegenomen. De foto is van hoge kwaliteit en meteen droog. Als huurder van de fotokist krijg je alle gemaakt foto’s (met en zonder kader) ook digitaal oip USB-stick, zelfs de foto’s die niet zijn afgedrukt! Deze USB-stick heb je binnen 2 weken thuis.

Locatie 0002 DSC 0275 Kaders

Hieronder is een overzicht te zien zodat je een idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Je kan 1 foto op ansichtkaartformaat maken, maar ook meerdere foto's op een strookje is mogelijk.  Stuur je beeldmateriaal, idee en/of tekst voor jouw persoonlijk fotokader naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Dan gaat onze ontwerper ermee aan de slag en ontvang je een voorbeeld van hoe het kader eruit komt te zien

 

Hoe kunt u een Fotokist reserveren?

Reserveer een fotokist voor jullie eigen feest of evenement! Weer eens iets anders naast een gastenboek of als saai aandenken. De Fotokist wordt altijd gratis bezorgd. Laat ons u terug bellen of reserveer hem direct. Kijk ook op www.fotokist.nl voor meer voorbeelden.