Bruiloftzuil | laat uw gasten een videoboodschap inspreken

bruiloftzuil huren UtrechtDe bruiloftzuil is een digitaal gastenboek voor op een bruiloft. De bruiloftzuil is dé nieuwe en meest originele manier om het bruidspaar te feliciteren! Bij de entree van het huwelijksfeest staat de zuil, waar iedere gast eenvoudig een videoboodschap kan inspreken. In de videozuil bevindt zich een touch-screenmonitor en een camera met microfoon. Deze is bij ons te huur voor €240,00 inclusief bezorgen en ophalen. Reserveer hem direct!

 

Digitaal gastenboek voor op een bruiloft

Natuurlijk blijft het alternatieve gastenboek tijdens het huwelijksfeest aan staan en kunnen mensen zowel voor als tijdens het feest en bij het vertrek een video inspreken en opnemen. Na afloop van het feest komen alle felicitaties op een DVD. Zo kunt u later alle felicitaties van het feest bekijken, op televisie of computer. Een blijvende herinnering.

 

Kleuren bruiloft video opnameHoe kunt u een videogastenboek reserveren?

Reserveer een zuil voor jullie eigen feest of regel de zuil als cadeau voor een bruiloft! Een originele entree op ieder huwelijk! Weer eens iets anders naast een gastenboek of traditioneel receptieboek. Onze zuilen zijn leverbaar in het knalroze, liefdesrood, roomwit en een koker voorzien van LED-verlichting! Laat ons u terug bellen of reserveer hem direct.

 

Hoe werkt het?

Bij de entree wordt de bruiloftzuil neergezet. Hierin bevindt zich een touch-screen monitor en een camera met microfoon. Op de monitor is live-video beeld te zien, u ziet u zelf dus op het scherm. Zodra je op START drukt, begint de opname te lopen. U kunt nu inspreken wat u wilt, maximaal 1 minuut. Het bruidspaar feliciteren, op het eind van de avond bedanken voor de avond of een heel stukje opvoeren met een grotere groep! De opname wordt beëindigd wanneer u op STOP drukt. Er komt nu in beeld dat de video is opgeslagen en de volgende gast kan iets inspreken. De totale opnamecapaciteit is ruim voldoende voor 1 avond.

 

U kunt bij ons de DVD laten dupliceren in kleine of grote aantallen, met of zonder opdruk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Afmetingen en gewicht

De zuil is ongeveer 1.40 meter hoog. Het scherm loopt gebogen naar achteren, zodat de camera iedereen in beeld krijgt. De verschillende onderdelen van de zuil zijn makkelijk uit elkaar te halen waardoor deze goed verplaatst en vervoerd kan worden. De voet van de zuil is rond en heeft een diameter van ongeveer 60 centimeter.