Licht en geluid uitbreidingen

Houten DJ Meubel

Een DJ moet achter een goed meubel staan, anders is het geen totaal plaatje. Daarom hebben wij ons eigen meubel ontwikkeld. Gemaakt van 100 jaar oude eiken wagon delen hebben wij een Houten DJ Meubel. Samen met zijn eigen verlichting heeft u net even wat anders dan een zwart of wit DJ Meubel. Voor 100,kunt u het meubel bij ons huren en voor €45,- extra komen wij hem bezorgen. Reserveer hem direct!

Â

Verlichting voor binnen

Voor het belichten van bijvoorbeeld wanden en objecten in de locatie zelf kan led verlichting worden gebruikt. Tevens kan ook deze verlichting buiten worden ingezet bij verlichting van kleinere objecten als bijvoorbeeld een tent. Ook deze verlichting kan elke gewenste kleur aannemen waarmee u weer elke gewenste sfeer creëert. Led lampen zijn bij ons te huur vanaf een prijs van slechts €10,00 per lamp.

Â

Verlichting voor buiten

Bij avondpartijen is het uitlichten van gebouwen net dat beetje extra sfeer voor uw locatie. Buitenverlichting is te verkrijgen in alle gewenste kleuren, afhankelijk van uw eigen voorkeur of op afstemming van het uit te verlichten object. Buitenverlichting is bij ons te huur vanaf een prijs van slechts €30,00 per lamp.

Â

Prik kabels

Met een Prik kabel veranderd u alles in 1 keer in een gezellige sfeer. Met de gekleurde lampen ziet het er altijd vrolijk uit. Onze 20 meter lange prikkabels zijn voorzien van de led lampen en kunnen gemakkelijk buiten gebruikt worden. Prikkabels zijn bij ons te huur vanaf een prijs van slechts €25,00 per 20 meter.

 

Bewegende lampen

Voor het extra disco effect op uw feest bieden wij bewegende lampen aan. Deze lampen hebben verschillende gobo’s, kleuren en bewegingen. Bewegende lampen zijn bij ons verhuur voor €25,00 per lamp of voor €85,00 per 4.

 

Diverse effecten

Wij hebben diverse effecten in ons assortiment op uw feest extra speciaal te maken. Hierbij moet u denken aan rookmachines, stroboscopen, mushrooms en blacklight. Neem contact met ons op voor het actuele aanbod.