Catchbox | De microfoon om mee te gooien

Catchbox 2

Wat is een catchbox?
De Catchbox is een draadloze microfoon in de vorm van een kubus en bovendien de eerste microfoon ter wereld waarmee gegooid kan worden! Geen wandelsessies meer van en naar de microfoon tijdens die saaie vergadering, die verplichte training of dat suffe spel. De Catchbox kan u zomaar worden toegeworpen, dus blijf gefocust en wie weet blijkt dat spel ineens best mee te vallen! De zachte kubus met ingebouwde microfoon is naast functioneel ook een ware sfeermaker.

 

Hoe en waar werkt het?
Het gebruik van de Catchbox blijkt het perfecte middel om mensen uit hun comfortzone te halen. Met de woorden ‘VANGEN!’ worden mensen letterlijk wakker geschud en wordt de ruimte gevuld met opwinding en plezier. De Catchbox heeft laten zien dat mensen met meer betrokkenheid en energie deelnemen aan de activiteit. De Catchbox werkt perfect voor allerlei soorten activiteiten en evenementen zoals: vergaderingen en conferenties, presentaties, brainstormsessies, sport- en spelactiviteiten op uw feest of bruiloft, coaching- en trainingssessies en ga zo maar verder. Test het zelf en u zult zien: gesprekken, discussies en spellen verlopen makkelijker, leuker én sneller.

 

 

Dus, waarom een Catchbox?Catchbox 1
De Catchbox: 

 1. Werkt met elk geluidssysteem & in iedere ruimte
  Er zijn twee versies van de Catchbox leverbaar, elk passend bij verschillende types geluidssystemen.
 2. Is lichtgewicht en zacht
  De Catchbox is gemaakt van licht en duurzaam materiaal, de elektronische onderdelen zitten binnenin zodat deze niet beschadigen.
 3. Is voorzien van professionele geluidskwaliteit
  De frequentieresponse van de microfoon is geoptimaliseerd voor spraak.
 4. Kan worden gepersonaliseerd
  Met de Custom Cover Service kan de hoes makkelijk worden gepersonaliseerd met uw eigen merk of logo aan vier zeiden van de Catchbox.
 5. Is beschikbaar in drie leuke kleuren
  Namelijk in blauw, groen en oranje.
 6. Draagt bij aan meer participatie
  De Catchbox is bedoeld om mee te gooien, zodat iedereen in het publiek een kans krijgt om te spreken.
 7. Draagt bij aan meer discussie
  De Catchbox maakt het mogelijk om vragen, discussies en beurten sneller af te wisselen.
 8. Breekt het ijs & is een sfeermaker voor uw evenement
  Het speelse karakter van de Catchbox breekt het ijs en brengt de stemming er goed in.
 9. Beschikt over een actieve automute
  Om ongewenste geluiden te voorkomen tijdens het gooien of laten vallen van de Catchbox is deze voorzien van een actieve automute. De automute detecteert beweging van de Catchbox en schakelt automatisch tijdelijk het geluid uit tijdens het gooien.